Maria Karlsson

Sommarsommarsommar

Semester! Äntligen semester i 2 veckor. Jag har valt att sprida ut min semester i sommar, jag tar alltså två veckor nu och en vecka i slutet av juli och första veckan i augusti. Jag ser så mycket fram emot den här sommaren, det har jag nog gjort hela våren och nu är sommaren här? tiden går så fort och att midsommar redan varit här och i över morgon åker jag till Prag är bara helt ofattbart för mig. Under hela våren går man och planerat sommaren, pratar om allt man ska göra och det känns verkligen som en evighet tills allt det där händer. Men snart är redan halva sommaren förbi, det är Juli nu? JULI? det är bara helt sjukt. Jag vill inte att sommaren ska försvinna så fort. Jag vill att varje dag ska kännas lång, meningsfull och fylld av aktiviteter. Jag åker alltså på torsdag till Prag med min bästa vän , Som förövrigt fyllde 20 år i lördags. STORT GRATTIS! Vi är borta i en vecka och kommer förmodligen ha det så himla bra. När jag kommer hem igen ska jag bara njuta av mina sista semesterdagar och på lördagen den 13 juli får Niklas föräldrar hem sin valp som vi ska rå om. 

Jag jobbar fram till den 22 juli. Den 23 juli åker vi till Krakow i ca. en vecka för att gå på bröllop. Min kusin gifter sig med sin Kacper. bröllopet är i tre dagar men vi passar på att ha lite semester i Polen några dagar innan.
Vi åker hem på söndagen den den  28e och på tisdag den 30e åker vi till Rhodos tillsammans med några vänner. 

Efter det är min semester slut och sommaren är i princip över? Har en lite obehaglig känsla i magen om att tiden kommer gå lite för fort.. Men nu längtar jag bara tills allt roligt sätter igång

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas